Club- en parkgegevens

Tennisclub 7

Strandweg 23, 2761 DM, gem. Zevenhuizen
www.tennisclub7.nl
algemeen mailadres: info@tennisclub7.nl

Activiteiteneiland Lake7
gelegen aan de Zevenhuizerplas bij Oud Verlaat, tussen Rotterdam Ommoord en Nesselande
www.lake7.nl

Naar Google maps

glogo

 

Correspondentieadres:
Tennisclub 7
Struikheide 80
3069 LJ Rotterdam.

ING bank: NL25 INGB 0006 6067 25
Lid KNLTB
K.v.K. Rotterdam nr.40465120

 

“Even op vakantie bij Tennisclub 7”

Je hoort het regelmatig van tennissers die voor het eerst bij ons op bezoek komen: “Het lijkt wel of je hier op vakantie bent”. En inderdaad, op een zonnige dag is er geen tennispark in Rotterdam en omstreken zo mooi als het onze. Met het verfrissende water van de Zevenhuizerplas rondom ons park is het heerlijk toeven op activiteiteneiland Lake7.
Zelfs als het hoogzomer is, en het elders te heet wordt om te tennissen, profiteren wij van het verkoelende briesje dat over de plas komt. Voeg daarbij de diverse vogels die regelmatig laag kwakend overtrekken en de geluiden van spelende kinderen op het strand en je realiseert je: dit is pas tennissen in open natuur. En dat op een steenworp afstand van de stad.
Ook in het winterseizoen gaat het gewoon door. De banen zijn na een regenbui zo weer bespeelbaar en met onze milde winters zijn er maar weinig dagen dat er niet kan worden getennist. En bij kou en wind, kun je een binnenbaan huren, tegen een gereduceerd ledentarief (in de zomermaanden zelfs inbegrepen in het lidmaatschap, mits de banen niet verhuurd zijn).
Het horecagedeelte van ons tennispaviljoen is altijd bemand door vriendelijk personeel. Zo kun je voor of na het tennis gezellig bijpraten onder het genot van een drankje op het terras of op het strand bij BeachClub7. En, het gemak dient de tennisser, want ook een smakelijke maaltijd behoort tot de mogelijkheden.